Klus: betere kierdichting in mijn huis

Klus: betere kierdichting in mijn huis

Recent liet ik de tochtstrips in mijn woning vervangen voor meer comfort en verbetering van de kierdichtheid. Met dit filmpje laat ik je zien hoe je deze eenvoudige klus klaart. Of laat doen, zoals ik deed :). Ik heb al gemerkt dat er minder kouval langs de ramen is!
Dit profiel is heel geschikt voor vervanging van standaard aluminium A4 tochtprofielen. De strips zijn verkrijgbaar in lengtes van 2,2 en 3 meter.

Ruim opmeten

Als je alle kozijnen rondom opmeet, denk er dan aan dat je dat extra ruim doet om de hoeken in verstek te kunnen snijden. Ik had dat iets te krap berekend en het kwam uiteindelijk maar net uit!
De strips Buva SolidSeal die ik nodig had kostten mij bijna 100 euro, best te doen dus. Daarin 20 euro bezorgkosten die Buva rekent voor bezorging bij de professionele bouwmaterialenhandel. Je moet het dus bestellen. Het is namelijk geen product dat men standaard op voorraad houdt. Ik kreeg dit nieuwe tochtprofiel geadviseerd door een bevriende architect.

Bekijk het filmpje

2 Reacties

Elise Boender

5 jaar geleden

Wat een mooi artikel over ons profiel SolidSeal. U kunt ook rechtstreeks bij ons bestellen via de webshop www.buva-online.nl

woontlekker

5 jaar geleden

Da's een goeie suggestie Elise, dat wist ik niet! Saskia

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet weergeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd.