Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Comfortabel luchtdicht kantoor van Anne en Peter

Luchtdicht

6 januari 2015

Home » Blogs Woontlekker » Comfortabel luchtdicht kantoor van Anne en Peter

November 2014 bezocht ik een aantal woningen en kantoren die open waren tijdens de jaarlijkse ‘Internationale Passiefhuis Dagen’. In één weekend hielden wereldwijd zo’n 800 gebouwen open huis, van de Verenigde Staten, tot in China en Japan. Zo kwam ik terecht in het prachtige kantoor van Anne en Peter in Nijkerk. Peter ontwikkelde een energieneutraal en luchtdicht kantoor helemaal zelf met kennis die hij in een paar jaar verzamelde. Ik interviewde zijn vrouw Anne op video. Heel enthousiast vertelt ze hoe fijn het werkt in hun kantoor. 

Hieronder kun je de video bekijken van het luchtdicht kantoor van Anne en Peter. Wil je meer inspiratie opdoen vanuit de praktijk? In de blog-categorie ‘Praktijk‘ vind je voorbeelden ter inspiratie. Hou je niet van lezen en bekijk je liever filmpjes? Op de pagina ‘Video‘ vind je alle filmpjes van Woontlekker met blogs!

Meer projectinformatie met facts&figures

Andere downloads

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!