Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Download e-book energiezuinig glas kiezen

ebook glas kiezen
Home » Blogs Woontlekker » Download e-book energiezuinig glas kiezen

Wil je het glas in je (monumentale) woning vervangen? Dit e-book energiezuinig glas kiezen helpt! Je wordt geïnformeerd over alle glassoorten waar je uit kan kiezen en welke het meest geschikt is in welke situatie. De verschillen, voordelen en nadelen van glassoorten worden op een rijtje gezet. Daarnaast is ook aandacht besteed aan het belang van goede kozijnen en afstandhouders, en hoe je nou een geschikte leverancier kiest. Kortom, dit e-book neemt je mee in vanaf het begin tot het eind. Het enige waar we in dit e-book niet over schrijven is hoe je zelf glas kan plaatsen. In andere e-books kan je dergelijke praktische tips wel vinden.

Dit e-book energiezuinig glas kiezen is geschikt als je het glas in je woning wil vervangen en alle opties wil bekijken. Ben je er niet zeker van of je het glas wil vervangen? Dan kan dit gratis e-book alsnog interessant voor je zijn! Naast het overzicht van de verschillende soorten glas hebben we het ook over andere belangrijke zaken zoals het belang van goede, duurzame kozijnen en hoe belangrijk het is dat het glas diep genoeg in je kozijn zit. Ook staat uitgelegd dat isolerend glas en een isolerend kozijn belangrijk is, maar dat je hier niet genoeg aan hebt als je niet aan kierdichting doet. Tochtstrips of kit zijn daarom van groot belang! Extra interessant: je kan subsidie krijgen om deze duurzame maatregel in te voeren.

Andere downloads

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…