Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Download e-book kierdichting met tips

E-book kierdichting
Home » Blogs Woontlekker » Download e-book kierdichting met tips

Je isoleert je woning om de warmte binnen te houden (of juist buiten). Maar wist je dat je ook veel warmte verliest door kieren en naden, ook wel luchtlekken genoemd? Door deze luchtlekken op te sporen en op te lossen verhoog je het wooncomfort en bespaar je ook nog eens energie. Wij hebben een handig e-book gemaakt met plekken waar deze luchtlekken voorkomen en hoe je deze op kan lossen. Je ontvangt dit e-book door het formulier onderaan deze pagina in te vullen!

In deze download zetten we veel voorkomende luchtlekken, maar ook luchtlekken die vaak worden vergeten voor je op een rijtje. De veel voorkomende luchtlekken zijn in sommige gevallen zelf op te lossen en vergen geen grote investering. Hierdoor kan je het zelf uitvoeren en is de terugverdientijd laag. Ook luchtlekken die een grotere investering worden genoemd. Kort gezegd: alles komt aan bod, in totaal wel 18 soorten luchtlekken!

Naast het benoemen van plekken waar je huis lek kan zijn, komt ook het volgende aan bod:

  • Het belang van luchtdichtbouwen
  • Manieren om luchtlekken op te sporen
  • Nadelen van luchtdichtbouwen

Andere interessante blogs…

Download e-book dakisolatie

Download e-book dakisolatie

Het e-book dakisolatie geeft advies en praktische tips die je direct kan toepassen waardoor je zelf je dak kunt isoleren.