Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Download e-book kierdichting met tips

E-book kierdichting
Home » Blogs Woontlekker » Download e-book kierdichting met tips

Je isoleert je woning om de warmte binnen te houden (of juist buiten). Maar wist je dat je ook veel warmte verliest door kieren en naden, ook wel luchtlekken genoemd? Door deze luchtlekken op te sporen en op te lossen verhoog je het wooncomfort en bespaar je ook nog eens energie. Wij hebben een handig e-book gemaakt met plekken waar deze luchtlekken voorkomen en hoe je deze op kan lossen. Het e-book staat bomvol interessante informatie en is helemaal gratis. Je ontvangt het e-book ‘Kierdichting’ door het formulier onderaan deze pagina in te vullen!

In deze download zetten we veel voorkomende luchtlekken, maar ook luchtlekken die vaak worden vergeten voor je op een rijtje. De veel voorkomende luchtlekken zijn in sommige gevallen zelf op te lossen en vergen geen grote investering. Hierdoor kan je het zelf uitvoeren en is de terugverdientijd laag. Ook luchtlekken die een grotere investering worden genoemd. Kort gezegd: alles komt aan bod, in totaal wel 18 soorten luchtlekken!

Naast het benoemen van plekken waar je huis lek kan zijn, komt ook het volgende aan bod in het e-book kierdichting:

  • Het belang van luchtdichtbouwen
  • Manieren om luchtlekken op te sporen
  • Nadelen van luchtdichtbouwen

Meer dan alleen e-book kierdichting

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…