blank

Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Download energiezuinig verbouwen

Energiezuinig verbouwen

Op 2 april kreeg ik de sleutels van mijn nieuwe huis en op 23 juni zijn we verhuisd. In krap 3 maanden tijd brachten we het huis van de 70-er jaren naar de nieuwe eeuw. Ook met de tuin gingen we aan de slag. Natuurlijk had ik grootse plannen met energiebesparing. Toch bleek ik die niet echt te kunnen uitvoeren. Want kies ik de zeer noodzakelijke cv-ketel of de gewenste zonnepanelen? In deze download 5 tips hoe je start met energiezuinig verbouwen, op basis van mijn eigen ervaringen.

Andere interessante blogs…

Winactie

Winactie

Op deze pagina vind je onze winactie. Deze verandert geregeld en kan een...

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!