Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Download energiezuinig verbouwen

Energiezuinig verbouwen
Home » Blogs Woontlekker » Download energiezuinig verbouwen

Op 2 april kreeg ik de sleutels van mijn nieuwe huis en op 23 juni zijn we verhuisd. In krap 3 maanden tijd brachten we het huis van de 70-er jaren naar de nieuwe eeuw. Ook met de tuin gingen we aan de slag. Natuurlijk had ik grootse plannen met energiebesparing. Toch bleek ik die niet echt te kunnen uitvoeren. Want kies ik de zeer noodzakelijke cv-ketel of de gewenste zonnepanelen? In deze download 5 tips hoe je start met energiezuinig verbouwen.

De tips zijn op basis van mijn eigen ervaring. Er zijn natuurlijk nog veel meer factoren waar je rekening mee moet houden. Dit zijn de 5 tips die ik na de eerste fase van de verbouwing het belangrijkst vond. Deze tips stammen uit 2015 en ondanks dat ze heel relevant zijn, heb ik tijdens mijn verduurzamingsproces weer nieuwe dingen geleerd. Nieuwe tips vind je dan ook in de blogs. Op zoek naar een specifiek onderwerp? Gebruik dan de zoekbalk, je komt zo alle blogs tegen die over dat onderwerp gaan.

Hieronder vind je een formulier. Als je deze invult krijg je de download energiezuinig verbouwen met de 5 tips in je mailbox!

Andere downloads

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis download als dit e-book energiezuinig glas kiezen. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Download e-book ventilatie

Download e-book ventilatie

In het e-book kierdichting worden veelvoorkomende luchtlekken en onverwachte luchtlekken op een rijtje gezet.

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!