Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Download kierdichting in nieuwbouw

Kierdichting in nieuwbouw
Home » Blogs Woontlekker » Download kierdichting in nieuwbouw

Kierdicht bouwen is het voorkomen van ongewenste luchtstromen via de begane vloer, de buitenmuren, de ramen, de kozijnen, de deuren en het dak. Dit bespaart veel energie omdat deze ongewenste lucht buiten blijft en dus niet steeds opnieuw hoeft te worden opgewarmd of afgekoeld. Kierdichting is naast isolatie van groot belang om luchtdicht te bouwen en zo veel energie te besparen. Het is daarnaast ook goed voor je wooncomfort. Genoeg redenen om ermee aan de slag te gaan dus! In deze download 5 tips voor kierdichting in nieuwbouw.

Heb je geen nieuwbouw woning en wil je toch aan de slag met kierdichting? Bekijk dan dit e-book over kierdichting in bestaande bouw. Je vind hier veel praktische tips en tricks om zelf aan de slag te gaan! Maar je leest ook over het belang van ventilatie en over luchtlekken die je waarschijnlijk zelf niet zo makkelijk kan dichten.

Hieronder staat een formulier. Als je dit invult ontvang je de download ‘Kierdichting in nieuwbouw’ gratis in je mailbox!

Andere downloads

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis download als dit e-book energiezuinig glas kiezen. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina, hier vind je ook een algemener e-book over kierdichting met veel praktische tips. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!