Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Download e-book Zo financier je het verduurzamen van je woning

e-book financier verduurzamen
Home » Blogs Woontlekker » Download e-book Zo financier je het verduurzamen van je woning

Het jaar 2024 brengt financiële wijzigingen voor woningeigenaren die willen verduurzamen, met interessante kansen. Wil je weten hoe je kunt profiteren van de nieuwste hypotheek- en subsidiewijzigingen? In het e-book ‘Zo financier je het verduurzamen van je woning’ van Woontlekker vind je het overzicht van regels, richtlijnen en subsidies per 2024. De informatie en tips kunnen je helpen bij de aankoop van een energiezuinig huis in 2024, of het verduurzamen van je huidige woning. Het formulier staat onderaan!

In grote lijnen zijn er vijf soorten veranderingen die voor jou relevant zijn voor het financieren van verduurzamen. In het e-book komen ze uitgebreid aan de orde:

1, Energielabel belangrijker dan ooit

Het energielabel van je woning is vanaf 2024 een sleutelfactor in de woningwaarde en financiering. Een hoger label kan je voordelen opleveren bij de verkoop of aankoop van je huis.

2. Meer hypotheekruimte voor duurzaamheid

De aangepaste hypotheekregels maken het nu mogelijk om meer te lenen voor duurzamere en beter geïsoleerde woningen. Dit kan oplopen tot €50.000 voor aankoop en €20.000 extra voor verduurzamingsmaatregelen.

3. Ruimere ISDE-subsidie

De ISDE-duurzaamheidssubsidie is uitgebreid met meer opties voor energiebesparing en duurzame energie. Dit maakt het nog aantrekkelijker om te investeren in duurzaamheid.

4. Omgevingswet en Digitaal Omgevingsloket

De nieuwe Omgevingswet maakt het vergunningstelsel eenvoudiger en het Omgevingsloket is het nieuwe centrale punt voor alle vergunningen en meldingen.

5. Meer aandacht voor natuur in regelgeving

Biobased isolatiematerialen worden extra ondersteund met subsidies. Dit maakt ze een aantrekkelijke keuze voor wie zijn woning duurzaam wil isoleren.

Download nu het e-book Zo financier je het verduurzamen van je woning

Naast deze vijf veranderingen vind je in het e-book ook informatie over andere subsidieregelingen die nieuw zijn en een overzicht van relevante bestaande regelingen zodat je een nog completer plaatje hebt.

Als je het formulier hieronder invult ontvang je de download ‘Zo financier je het verduurzamen van je woning‘ gratis in je mailbox!

Meer dan alleen financiering

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes en andere vormen van content. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Download e-book ventilatie

Download e-book ventilatie

In het e-book kierdichting worden veelvoorkomende luchtlekken en onverwachte luchtlekken op een rijtje gezet.

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!