Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

E-book: Zonnepanelen voor Dummies

Zonnepaneel

23 april 2015

Home » Blogs Woontlekker » E-book: Zonnepanelen voor Dummies
Het e-book ‘Zonnepanelen voor Dummies’ van energiebedrijf Eneco is een handige gids voor mensen die zonnepanelen overwegen, auteur is Annemiek Harrewyn. Het boekje beschrijft de tijdslijnen en ontwikkelingen: de eerste zonnecel, zonnestroom nu, in de komende jaren, maar ook in de verre toekomst. Het laat je zien wat nu al die watts zijn en wat je daarmee op je energierekening kunt besparen. Zonnepanelen voor Dummies‘Zonnepanelen voor Dummies’ geeft inzicht in de opbrengst: het rendement van de panelen: hoeveel zonnestroom kun je ermee opwekken? Maar ook financieel: hoeveel geld leveren de panelen je in 25 jaar op? Ook de buurlanden komen aan de orde. In Duitsland bijvoorbeeld is het zelf opwekken van zonnestroom al jaren heel gewoon. Wat maakt Duitsland zo bijzonder en wat is het verschil met Nederland?

Vragen over aanschaf zonnepanelen beantwoord

Waar je op moet letten, hoe je weet dat je de juiste installatie geadviseerd krijgt, hoe het zit met garanties, hoe je de juiste leverancier vind en beoordeelt en hoe je weet of de zonnepanelen ook goed presteren. Allemaal belangrijke vragen waarop je met dit boekje van Eneco een antwoord krijgt.

Handige leeswijzer e-book

‘Zonnepanelen voor Dummies’ bevat 65 pagina’s en is heel toegankelijk geschreven. Er zit een handige leeswijzer in: verspreid door het boekje vind je verschillende pictogrammen om je de weg te wijzen. Ze worden gebruikt om de aandacht te trekken voor belangrijke dingen, interessante dingen en dingen die je echt moet weten. Een verklarende begrippenlijst sluit het boekje af. Warm aanbevolen en gratis hier te downloaden.

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!