Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

 

 

BLOGS

Vind hier de laatste heldere blogs over energieneutraal wonen

 

 

Home » Energie

Energie

Voor veel bewoners is ‘energie’ een veelbesproken topic. Doordat ze bezig zijn met verduurzamen en het milieu, en om die reden willen besparen. Of door recente ontwikkelingen: de hoge energieprijzen. Wat je beweegreden ook is: energiebesparing is voor iedereen van belang, niet in het minst voor milieu en klimaat!

In deze blogcategorie van Woontlekker vind je blogs energie en dan vooral over energiebesparing. Zowel aanpassingen die je zelf kunt doen om het verbruik te verminderen, als producten (zoals LED-lampen) die je kunt installeren om je verbruik te verminderen. Maar vergeet ook zeker de blogs (met video’s) met uitleg van experts niet over energieverbruik!

Wil je minder afhankelijk worden van het energienetwerk en ben je bijvoorbeeld op zoek naar warmtepompen, zonnepanelen en andere installaties om je hierbij te helpen? Dan kan je het best in de blogcategorie ‘Installaties‘ kijken of jouw specifieke zoektermen in de zoekbalk invoeren.

Woontlekker helder verhaal over energieneutraal

Welkom op Woontlekker!


Hier lees je hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Woningeigenaren vertellen hoe ze lekker wonen en hun energiekosten verlagen. Ook vind je hier tips&tricks. Voor bewoners en woningeigenaren.

We wensen je veel inspiratie!