Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Energiebesparingstips voor thuiswerkers

Energiebesparingstips
Home » Blogs Woontlekker » Energiebesparingstips voor thuiswerkers

Wat doet al dat thuis werken (en leren) met je energierekening? Doordat jij en mogelijk ook andere gezinsleden veel thuis zijn is het verbruik waarschijnlijke vele malen hoger. Slim omgaan met gas en elektra, je denkt er misschien nu niet aan, maar je voorkomt er veel extra kosten mee. In deze download geef ik een aantal energiebesparingstips voor thuiswerkers.

In deze download worden energiebesparingstips voor thuiswerkers gedeeld op basis van mijn eigen ervaring. Het is relevant om te bekijken waarmee je kan besparen, zeker omdat (deels) thuiswerken steeds normaler wordt. Onnodig om zo veel meer energie te gaan verbruiken. De tips zijn daarnaast ook vrij praktisch en veelal een quickfix. Zo hoef je geen grote uitgaven of veranderingen door te voeren om energie te besparen. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om energie te besparen als thuiswerker. Deze vind je in andere blogs of natuurlijk op andere sites. Disclaimer: ieder huis is uniek, sommige tips werken niet voor iedereen, doe dus goed onderzoek voordat je ingrijpende veranderingen doorvoert.

Vul het formulier hieronder in en ontvang de download ‘Energiebesparingstips voor thuiswerkers’ gratis in je mailbox!

Andere downloads

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis download als dit e-book energiezuinig glas kiezen. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Download e-book ventilatie

Download e-book ventilatie

In het e-book kierdichting worden veelvoorkomende luchtlekken en onverwachte luchtlekken op een rijtje gezet.

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!