Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Gevelisolatie houd je ’s winters warm en ’s zomers koel

Gevelisolatie

1 mei 2015

Home » Blogs Woontlekker » Gevelisolatie houd je ’s winters warm en ’s zomers koel

Interview met Rob de Jong van Sto Isoned op de beurs Gevel 2015. Hij vertelt wat gevelisolatie is en hoe het systeem in elkaar zit. Met een test laat hij zien dat er verschil is in kwaliteiten. Belangrijk is dat je een systeem kiest dat tegen een stootje kan. Gooi je je fiets tegen de gevel, dan moet hij niet beschadigen (de gevel dus..)


Tevens toont Rob een aantal voorbeelden van afwerking; van een gladde pleister tot dunne baksteenstrips. Gevelisolatie houd je warm in de winter en geeft koelte in de zomer. Een energiezuinige keuze!

Over gevelisolatie plaatste ik al eerder een beurs-interview met Albert-Jan van Omnicol.

Gevelisolatie bij mij thuis

Ik heb mijn gevel inmiddels ook geïsoleerd. Het huis heeft een spouwmuur, dus deze kon worden opgevuld met nieuw materiaal dat veel beter isoleert. Ben je benieuwd naar het proces, hoe ik mijn keuze voor installateur maakte en waar ik tegen aan liep? Ik heb in dit blog het hele proces bijgehouden en omschreven.

Verder heb ik ook mijn dak, vloer en het glas geïsoleerd. Informatie over dit proces en over isoleren in het algemeen vind je in de blog categorie ‘Isoleren‘. Specifiek naar een onderwerp op zoek? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan.

Meer op Woontlekker

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!