Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

 

 

BLOGS

Vind hier de laatste heldere blogs over energieneutraal wonen

 

 

Home » Groen

Groen

Wie aan duurzaamheid denkt, denkt aan groen. Maar binnen duurzaamheid heb je veel verschillende gradaties van groen. Als je gaat isoleren kun je bijvoorbeeld uit verschillende soorten isolatiemateriaal kiezen, de een veel groener dan de ander. Dit komt door factoren als biobased materiaal, maar ook door zaken als recyclebaarheid en hoe duurzaam de grondstof wordt geproduceerd.

Iedereen wil groen bezig zijn. Vind jij het gebruik van biobased materiaal belangrijk of juist hoe lang het materiaal meegaat? Waar jouw voorkeur ook ligt, of misschien heb je deze (nog) niet, in deze categorie vind je interessante blogs die allemaal in het teken staan van ‘Groen’.

In deze categorie van Woontlekker vind je voornamelijk blogs terug die gaan over biobased bouwen, biobased bouwmaterialen en biobased projecten. Maar er is in deze categorie ook plek voor andere groene zaken zoals de tuin en regenwater.

Jouw dak vergroenen: van sedumdak tot daktuin

Jouw dak vergroenen: van sedumdak tot daktuin

Je dak vergroenen is aantrekkelijk. Het concept bestaat al sinds midden vorige eeuw, alleen werd het toen nog niet breed toegepast. Maar, nu de nadruk steeds meer komt te liggen op duurzaamheid en milieu, is het niet gek dat je...

Lees meer
Woontlekker helder verhaal over energieneutraal

Welkom op Woontlekker!


Hier lees je hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Woningeigenaren vertellen hoe ze lekker wonen en hun energiekosten verlagen. Ook vind je hier tips&tricks. Voor bewoners en woningeigenaren.

We wensen je veel inspiratie!