blank

Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

 

 

BLOGS

Vind hier de laatste heldere blogs over energieneutraal wonen

 

 

Home » Installaties

Installaties

Als je je woning wilt verduurzamen ben je waarschijnlijk al bezig geweest met isoleren. Een gelijktijdige of volgende stap is om je te gaan verdiepen welke duurzame apparaten er allemaal zijn en welke je nodig hebt. Bijvoorbeeld een warmtepomp of een ander alternatief voor de cv-ketel.

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten duurzame installaties. Er wordt al snel gedacht aan warmtepompen en zonnepanelen, die een forse investering vergen. Vergeet daarom ook kleine duurzame installaties als radiatorventilatoren of infraroodpanelen niet.

In de categorie Installaties bespreken we verschillende duurzame installaties. In sommige blogs wordt uitgelegd hoe een bepaalde installatie werkt, in andere gevallen juist de voor- en nadelen. Wij schrijven ook over nieuwe ontwikkelingen.

Basiskennis warmtepomp in handige bijlage trendrapport

Basiskennis warmtepomp in handige bijlage trendrapport

De branchevereniging van warmtepompbedrijven heeft het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2023 uitgebracht. Het is een rapport met 96 pagina’s over de huidige stand van zaken. De bijlage ‘Alles over warmtepompen’ is heel interessant voor wie zich wil oriënteren als woningeigenaar.

Lees meer
Woontlekker helder verhaal over energieneutraal

Welkom op Woontlekker!


Hier lees je hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Woningeigenaren vertellen hoe ze lekker wonen en hun energiekosten verlagen. Ook vind je hier tips&tricks. Voor bewoners en woningeigenaren.

We wensen je veel inspiratie!