Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

 

 

BLOGS

Vind hier de laatste heldere blogs over energieneutraal wonen

 

 

Home » Interieur

Interieur

Klaar met het verduurzamen van je hele woning? Dan ben je nog niet klaar. Duurzaam leven is iets wat namelijk nooit ‘klaar’ is. Denk aan eten, transport, maar ook aan je interieur. In deze categorie is er aandacht voor duurzame keuzes die je kunt maken in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een nieuwe vloer. Belangrijk om een overwogen duurzame keus te maken, want het is een grote investering. Ook de nieuwe ontwikkelingen wat betreft een duurzaam interieur komt aan bod. Duurzaamheid ontwikkelt zich verder, en dat zie je ook hier terug!

Duurzaamheid gaat op steeds meer vlakken spelen. Waar voorheen de aandacht lag op ‘installaties‘ of ‘isoleren‘, is nu steeds meer aandacht voor andere duurzame keuzes. Door je te verdiepen in de verduurzaming van je interieur, kan je in je hele huis verduurzaming terug laten komen. Heb jij tips voor een blog duurzame keuzes in je interieur? Mail het naar info@woontlekker.nl. Heb je zelf een product ontwikkeld die je graag op deze pagina terugziet? Op de pagina ‘Samenwerken‘ lees je over de mogelijkheden. Bedenk wel: Woontlekker is een onafhankelijk niet-commercieel platform, en dat blijven we graag.

Woontlekker helder verhaal over energieneutraal

Welkom op Woontlekker!


Hier lees je hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Woningeigenaren vertellen hoe ze lekker wonen en hun energiekosten verlagen. Ook vind je hier tips&tricks. Voor bewoners en woningeigenaren.

We wensen je veel inspiratie!