Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Kozijnen tochtvrij met speciale tapes

Kozijnen tochtvrij

5 maart 2015

Home » Blogs Woontlekker » Kozijnen tochtvrij met speciale tapes

Tocht en koudeval voorkom je door een goede luchtdichtheid van je woning. Dat is belangrijk voor het gevoel van comfort. Kozijnen maak je tochtvrij met speciale tapes. Dit liet ik mij vertellen op de Bouwbeurs 2015 door Dirk-Jan Karsten, die – zoals hij zegt – luchtdichtheid verkoopt.

Je kunt bijvoorbeeld tijdens de bouw of verbouw speciale tapes en folies gebruiken om de ruimte tussen kozijn en binnenmuur zo goed af te plakken dat er geen kieren meer zijn. Zijn belangrijkste advies: combineer je dat met aangebrachte isolatie, dan spaart je dat ook energie. Meer over kozijnen tochtvrij maken kan je overigens ook lezen in ons e-book kierdichting. Dit is gratis te downloaden en staat bomvol tips en theorie.

Naast het interview met Dirk-Jan op de beurs bevat deze blog nog een filmpje. Dirk-Jan heeft zelf ook een filmpje gemaakt, dat laat zien hoe je zo’n klus aanpakt. Bekijk zijn filmpje.

Meer dan alleen kozijnen tochtvrij maken

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Bijvoorbeeld over hoe je je woning kan isoleren en met welk (biobased) bouwmateriaal je dit dan kan doen. Of juist praktische bespaartips om minder energie te gebruiken. Je vindt de informatie zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de e-books die bomvol informatie en praktische tips staan? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!