Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Nulwoning laat auto rijden op elektriciteit

Nulwoning laat autorijden op elektriciteit

5 juni 2015

Home » Blogs Woontlekker » Nulwoning laat auto rijden op elektriciteit

In Groenlo bezocht ik Ronald Serne die er zijn eigen energieproducerende woning realiseerde, ook wel een nulwoning genoemd. Duurzaamheid zit in zijn genen. Hij onderzoekt en analyseert permanent hoe hij alle elementen bouwfysisch en installatietechnisch goed op elkaar kan afstemmen en integreren. Zijn huis produceert zoveel elektriciteit dat hij er zijn auto 30.000 km per jaar op kan laten rijden. Benieuwd hoe Ronald deze knappe prestatie weet te behalen? Bekijk dan het filmpje!

Bekijk hieronder de video waarin Ronald alles verteld over zijn duurzame woning en raak geïnspireerd! Op onze Youtube-kanaal vind je meer van dit soort inspirerende praktijkvoorbeelden!

Meer informatie over deze woning en Ronald vind je op deze pagina.

Nulwoning, wat nog meer?

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Veel praktijkvoorbeelden waar ook een filmpje bij zit bijvoorbeeld. Maar ook blogs over isolatie zodat jij in de buurt kan komen van een nulwoning (al moet er waarschijnlijk een stuk meer gebeuren om dit te realiseren). Daarnaast vind je ook informatie over andere onderwerpen, zowel in blogs als in e-books. Benieuwd naar de e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina, hier vind je e-books met praktische tips zodat je ook echt zelf aan de slag kan met verduurzaming. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!