Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Over energiezuinige lage temperatuur verwarming

Lage temperatuur verwarming

31 maart 2015

Home » Blogs Woontlekker » Over energiezuinige lage temperatuur verwarming

Op de vakbeurs Gevel in februari 2015 interviewde ik Eric van den Oudenalder, productspecialist van Jaga. Ik vroeg hem waar je rekening mee moet houden als je toe bent aan een energiezuinige installatie. Eric licht toe wat lage temperatuur verwarming is en vertelt over het belang en de mogelijkheden van energiezuinige ventilatie. Hij geeft heldere uitleg en daarnaast ook nuttige tips. Benieuwd? Kijk dan hieronder de video.

In de video hieronder legt Eric uit wat lage temperatuur verwarming is en hoe je dit allemaal kan doen. Zeer informatief en inspirerend en zeker een aanrader als je bezig bent met het verduurzamen van je woning. Ventilatie is namelijk een belangrijk onderdeel van een gezond binnenklimaat en moet goed geregeld zijn als de woning goed geïsoleerd, en misschien wel luchtdicht, is.

Meer dan lage temperatuur verwarming

Op Woontlekker vind je nog veel meer informatie dan alleen lage temperatuur verwarming. Ben je bezig met een prettig en energiezuinig leefklimaat te creëren? Dan is het verstandig om in de categorie Isoleren, Binnenklimaat en Installaties te kijken voor meer relevante blogs. Diepgaande informatie vind je ook in onze gratis e-books welke te vinden zijn op de Gratis-pagina. Kan je de informatie niet vinden? Gebruik de zoekbalk of stuur ons een mail en wie weet schrijven we er binnenkort een blog over (mailen kan naar: info@woontlekker.nl).

Meer van ons elders

Meer filmpjes kan je vinden op ons Youtube-kanaal, leuk als je ons wil volgen! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (het formulier hiervoor vind je in de footer onderaan de pagina) of volg ons op Instagram.

Andere interessante blogs…

Wat is netcongestie?

Wat is netcongestie?

Netcongestie kan invloed hebben op ieders stroomtoevoer en energierekening. Blog over het hoe, wat en waarom.

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!