Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Privacyverklaring

woontlekker.nl is een website van marketing en media expert Saskia de Jong van DeJong&Verder bv.

Verwerkte persoonsgegevens

Woontlekker kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de informatie en diensten, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website of bij aanmeldingen in ondersteunende tools verstrekt.

Woontlekker kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres 

Waarom wij gegevens nodig hebben

Woontlekker gebruikt je gegevens beperkt voor eigen commerciële doeleinden. Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Woontlekker worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics 

Woontlekker maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s kunnen zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Woontlekker te kunnen verstrekken en om haar eventuele adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Woontlekker heeft hier geen invloed op.

Woontlekker heeft Google geen toestemming gegeven om via de website verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

Cookies 

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@woontlekker.nl. Woontlekker zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren. 

Klacht indienen 

Indien je er met Woontlekker niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

Woontlekker neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Woontlekker maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Woontlekker via info@woontlekker.nl.

Contactinformatie

DeJong&Verder bv

Inschrijvingsnummer handelsregister KvK: 11029605

E-mailadres: info@woontlekker.nl