Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

 

 

BLOGS

Vind hier de laatste heldere blogs over energieneutraal wonen

 

 

Home » Regels

Regels

Wie grote verduurzamingsklussen wil of gaat doorvoeren krijgt te maken met regels en wetgeving. Soms in negatieve zin, omdat niet alles mogelijk is of omdat je tijdrovende vergunningen moet aanvragen. Maar soms ook in positieve zin, omdat sommige regels gepaard gaan met subsidies en leningen. Wet- en regelgeving kan dus ook positief bijdragen aan jouw verduurzamingsplannen.

In deze categorie vind je blogs die gaan over wet- en regelgeving. In sommige gevallen verbonden met geld, zoals subsidies of salderen, dus uiteenlopend. Maar ook blogs over de regels over een energielabel, handig als je gaat verhuizen of juist je woning wilt gaan verkopen.

Regels veranderen regelmatig. Het ene jaar is een subsidie wel geldig onder bepaalde voorwaarde en het jaar daarop niet. Hetzelfde geldt voor andere wet- en regelgeving. Wij raden daarom ook aan om altijd op site(s) van de overheid de huidige stand van zaken op te zoeken. Zo weet je zeker dat jij de meest actuele informatie hebt.

Woontlekker helder verhaal over energieneutraal

Welkom op Woontlekker!


Hier lees je hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Woningeigenaren vertellen hoe ze lekker wonen en hun energiekosten verlagen. Ook vind je hier tips&tricks. Voor bewoners en woningeigenaren.

We wensen je veel inspiratie!