Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Royale energiezuinige woning verstookt slechts € 250 per jaar

Royale energiezuinige woning

14 april 2015

Home » Blogs Woontlekker » Royale energiezuinige woning verstookt slechts € 250 per jaar

Deze winter interviewde ik Viola die samen met haar man Jos in Oijen aan de Maas een royale, energiezuinige woning bouwde volgens de passiefhuis methode. Samen met de architect en aannemer realiseerden zij als een soort bouwteam een comfortabele woning in houtskeletbouw met een grote glasgevel op het zuiden, die alle warmte van de zon opvangt. De ingebouwde zonwering gaat automatisch naar beneden op zonnige dagen. Aan energie verbruikt de woning slechts 250 euro per jaar.

Viola beveelt deze manier van bouwen en wonen aan vanwege de lage energielasten en omdat het een heerlijk huis is om in te leven. In het filmpje vertelt ze dat ze zo’n project zo nog een keer zou doen! Bekijk het filmpje hieronder en doe inspiratie op!

Op de site www.onspassiefhuis.nl van Jos en Viola is nog veel meer informatie te vinden over deze mooie energiezuinige woning.

Meer op Woontlekker

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!