Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Samenwerken

 

Home » Samenwerken

Woontlekker is in 2015 gestart en blijft groeien, zowel in content als in bereik. Het zegt ons dat er behoefte is aan een onafhankelijk geluid over het verduurzamen van je huis. Met een team van twee mensen (part-time) inspireert Woontlekker je daarmee zodat je lekker en comfortabel woont.  Heb je ideeën voor onderwerpen? We krijgen graag een tip, blog of andere vorm van content aangeleverd. Als de commercie er maar niet van afdruipt!

Heb jij een tip, of wil je misschien met ons samenwerken? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Kruisbestuiving: verduurzamen doe je samen

Verduurzamen doe je niet alleen, dat doe je samen! Ben jij een ondernemer die ook in de duurzame wereld zit en zou je de handen ineen willen slaan? Bijvoorbeeld door een duurzaam product aan te bieden op ons platform, door relevante content op onze sites uit te wisselen, of door onze content aan je achterban aan te bieden? Leuk als je contact opneemt zodat we kunnen kijken hoe we elkaar verder kunnen helpen.

De afgelopen jaren heeft Woontlekker een behoorlijk bereik op gebouwd. Graag bereiken we nog meer mensen. Laten we elkaar hier mee helpen! Mail dan naar info@woontlekker.nl o.v.v. ‘samenwerken’.

Gastauteurs

Op Woontlekker vind je onafhankelijke heldere informatie voor consumenten. Het meeste schrijven wij zelf. Maar er zijn ook artikelen van gastauteurs. Heb jij een idee voor een blog over verduurzaming op ons platform? We ontvangen je tekst graag! De belangrijkste eisen zijn: unieke content, niet te commercieel en relevant voor onze doelgroep. Dit is waar Woontlekker voor staat, en dat willen we graag waarborgen.

Ben je niet goed in schrijven maar wil je wel graag jouw content op onze site hebben? Tegen vergoeding kunnen wij ook een blog schrijven. Mits deze aan onze voorwaarden voldoet natuurlijk, wij zijn niet alles geïnteresseerd. Ben je benieuwd voor welk soort content wij warm lopen? Neem dan contact met ons door te mailen naar info@woontlekker.nl o.v.v. ‘gastauteur’.

Affiliates en advertenties

Woontlekker is in 2015 uit persoonlijke interesse gestart, niet met een commercieel doel. Wij streven ernaar kosten zoals het onderhouden en hosten van onze website, te dekken. Dit doen we momenteel door affiliates en advertenties. Waar dit speelt vind je dit op de site erbij vermeld.
Het doel van Woontlekker is en blijft namelijk onafhankelijk te informeren en inspireren. Dat maakt het voor ons belangrijk te communiceren over commerciële doeleinden.

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen zodat we een deel van de kosten kunnen dekken. Heb jij ideeën of voorstellen die ons voortbestaan veiligstellen? Wij komen graag met je in contact. Mailen kan naar info@woontlekker.nl o.v.v. ‘adverteren’.

Over Saskia de Jong

Saskia is de initiatiefnemer van Woontlekker. Zij is sinds 1995 zelfstandig marketeer en mediamaker in het technisch mkb onder de naam DeJong&Verder en al sinds 2010 betrokken bij duurzame projecten in de bouw.

Om consumenten op weg te helpen met energiezuinig bouwen en renoveren startte zij in 2015  Woontlekker, met blogs over materialen, producten, voorbeelden, subsidies enz.
In begrijpelijke taal en aantrekkelijk geschreven! Bovendien: onafhankelijk. 

Kun je zakelijk hulp en inspiratie gebruiken voor blogs en andere communicatie over duurzaamheid? Saskia gaat graag met je in gesprek mee! Stuur een mailtje aan saskia@woontlekker.nl.

Ideeën en tips?

Heb je ideeën en tips voor onderwerpen? We ontvangen ze graag op info@woontlekker.nl.
We zitten ook op Instagram, op
Facebook en we sturen een maandelijkse nieuwsbrief.