Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Stappenplan energiezuinige dakisolatie in gratis e-book

e-book energiezuinige dakisolatie

9 januari 2017

Home » Blogs Woontlekker » Stappenplan energiezuinige dakisolatie in gratis e-book

Wist je dat je met eenvoudige bouwkundige maatregelen de energievraag van je huis gigantisch omlaag kunt brengen, bijvoorbeeld door energiezuinige dakisolatie? Veel mensen weten dat niet, daarom heb ik er een e-book over geschreven. Ik vond dat ook nodig omdat sommige bedrijven achterhaalde, onvolledige of tegenstrijdige informatie geven over energiezuinige materialen en aanpak.
Het gratis e-book ‘Een warme jas voor je dak’ bevat een stappenplan voor dakisolatie. Zodat je zelf met energiezuinige dakisolatie aan de slag kunt. Als onderwerp diende een eigen klus: de isolatie van ons dak. 

Alles wat wij aan ons huis klussen en verbeteren moet een energiezuinige oplossing zijn. Voor meer comfort in huis, een lagere energierekening en een beter klimaat. Dit zijn mooie ambities en goede voornemens, maar hoe isoleer je je dak energiezuinig? Hoe pak je dat aan, welke materialen gebruik je?

Omdat er slechts een dunne laag steenwol onder de pannen zat hebben wij van binnenuit een 17 cm dik hoogwaardig isolatiepakket aangebracht om de slaapkamers comfortabeler te maken.

Als je naar beneden scrollt kun je het e-book direct gratis downloaden.

Direct toepasbaar advies en praktische tips

Mijn e-book ‘Een warme jas voor je dak’ verheldert waar de markt tekortschiet. Bij de voorbereidingen voor deze renovatieklus trof ik namelijk best wat onwetendheid en onduidelijkheid. We kregen soms onjuiste, achterhaalde of tegenstrijdige informatie, ook online viel me dat op.

Gelukkig heb ik zakelijk vaak met bouwpartijen te maken die duurzaam ontwerpen en bouwen. Dat vereenvoudigde ons project. Zowel tijdens de voorbereidingen als de uitvoering, maar ook bij dit e-book dat door experts inhoudelijk is gecheckt. Mijn e-book geeft advies en praktische tips die je direct kan toepassen. Dat vergemakkelijkt jouw zoektocht naar de juiste informatie en geschikte adressen.

E-book met actualiteiten en kennis

In het gratis e-book staat meer dan alleen de stappen voor de energiezuinige dakisolatie. Ik beschrijf er ook actualiteiten en kennis over energiezuinig wonen. Zo toon ik je het grotere plaatje van het belang en de waarde van woningisolatie. Het e-book bevat namelijk onder andere informatie over de Europese afspraken energieneutraal te bouwen vanaf 2020, hoeveel warmte je door een slecht geïsoleerd dak verliest en hoeveel meerwaarde een energiezuinig huis heeft. En natuurlijk staat er ook een kostenberekening van onze klus in.

Update 2019: in het e-book kun je lezen dat wij de meeste benodigdheden hebben gekocht bij Jan de Isolatieman in Beneden-Leeuwen. Jan is er mee gestopt, helaas voor alle duurzame klussers in midden-Nederland. Ga je Googlen dan vind je echter meer adressen én ook in andere regio’s.

Stappenplan dakisolatie in e-book helemaal voor niks!

Ik heb veel plezier beleefd aan het schrijven en samenstellen van dit e-book. Hopelijk inspireert het je om zelf aan de slag te gaan! Denk je ‘pff, dat is veel te moeilijk, zoiets hebben we nog nooit gedaan’? Wij ook niet, en het is toch gelukt. Toegegeven, mijn partner Koos is handig en vond het een mooie uitdaging.

Denk je ‘daar heb ik he-le-maal geen zin’? Dan nodig ik je ook uit dit e-book te downloaden. Het kost je niets en de kennis uit ‘Een warme jas voor je dak’ is waardevol en kun je goed gebruiken om je aannemer te selecteren en te informeren.

e-book energiezuinige dakisolatie

Heb je tips ter verbetering van dit e-book, mail me op saskia@woontlekker.nl. Ben je er mee aan de slag gegaan, laat het zien op Facebook. En fijn als je anderen attendeert op dit e-book of de blog. Dankjewel!

Download e-book energiezuinige dakisolatie

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn gratis e-book energiezuinige dakisolatie.
Vul je gegevens in en je ontvangt de download per kerende post!

Meer downloads

Wil jij meer van dit soort praktische kennis hebben? Kijk dan op onze ‘Gratis‘ pagina naar de andere e-books. Allemaal gratis en met de bedoeling om jou te inspireren en wellicht aan het werk te zetten!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!