Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Top 10 Woontlekker blogs in 2016

top 10 blogs Woontlekker 2016

Door Saskia de Jong

1 januari 2017

Aan het begin van het 3e jaar van Woontlekker weer een overzicht van de top 10 blogs van 2016. Blogs die in dat jaar zijn geschreven en het best zijn bekeken. Opvallend: 3 stuks gaan over (balans)ventilatie, waarvan 2 met gefilmd interview. Ook springt in het oog dat blogs met uitleg en inhoudelijke toelichting het goed doen. Mooi, want daarom ben ik met Woontlekker gestart!

Best scorende blogs

In het overzicht met de best bekeken blogs over 2016 staat die met filmpje over de iQ-woning uit de fabriek bovenaan. Ik bezocht de fabriek en maakte er een blog inclusief gefilmd interview over dat in februari online kwam.

Op no 2 staat de blog: 5 hardnekkige misverstanden over balansventilatie. In september online gezet, dus relatief gezien daarom eigenlijk beter scorend dan de nummer 1! Op nummer 3 staat ook een blog over ventilatie en eveneens met gefilmd interview.

Stijgers in 2016

De snelste stijger is de blog op no 8: Wil jij ook een dak van geïntegreerde zonnepanelen? Die publiceerde ik in december 2016. Zo’n dak spreekt tot de verbeelding. Logisch, want je dak wordt supermooi!
Ook goeie stijgers, want pas in het najaar gepubliceerd zijn: Energiezuinige eengezinswoning brengt 10000 euro meer op en: Energiezuinig wonen begint in je hoofd, niet in de winkel.

Top 10 blogs 2016 in handig overzicht

1 Woontlekker - iQwoning

Komt jouw energiezuinige huis

straks uit de fabriek?

2  balansventilatie Woontlekker Vijf hardnekkige misverstanden

over balansventilatie

3 blog energieneutraal wonen Woontlekker

Snap je het belang van ventilatie

dan woon je gezond

4 ecowijk De Kiem - E+Wonen Woon jij straks ecologisch

in ecowijk De Kiem?

5 wat is salderen en hoe werkt het? Wat is salderen en hoe werkt het?
6 geïntegreerde zonnepanelen

Wil jij ook een dak

van geïntegreerde zonnepanelen?

7 Warmteverlies woning

Isolatie spouwmuur scheelt

kwart energieverlies

8  Woontlekker-hoe maak je ventilatie hip

Hoe maak je ventilatie hip?

9 energiezuinige eengezinswoning is 10000 euro meer waard woontlekker Energiezuinige eengezinswoning

brengt 10000 euro meer op

10  slimme thermostaat blog Woontlekker

Energiezuinig wonen begint in je hoofd,

niet in de winkel

 

Top 10 blogs Woontlekker in 2015

Op 1 januari 2015 ben ik begonnen met deze blog over energiezuinig wonen. De best scorende blogs uit dat jaar staan niet in het overzicht van 2016. In 2015 had de helft van de blogs in de top 10 te maken met mijn eigen aanpak, omdat we dat jaar verhuisden en verbouwden. Een uitstekende testcase voor energiezuinige maatregelen!
Ook over de beste bekeken blogs in 2015 maakte ik een blog, die vind je hier. Een aantal daarvan scoorde ook in 2016 onverminderd goed.

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!