Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Verduurzaming eigen woning

Verduurzaming
Home » Blogs Woontlekker » Verduurzaming eigen woning

Aan mijn jaren-70 woning moest flink geklust worden. Er was sinds de bouw van het huis namelijk vrijwel niets anders gedaan dan het onderhoud. Dit betekende natuurlijk een mooie nieuwe keuken en badkamer uitzoeken, maar ook flink wat energiebesparende maatregelen uitvoeren. Ben je benieuwd wat we hebben gedaan? In deze download lees je over de verduurzaming van mijn eigen woning.

In de download vind je een overzicht van alle verduurzamende en energiebesparende maatregelen die zijn doorgevoerd. Het is vooral bedoelt ter inspiratie. De maatregelen die hier zijn getroffen zijn niet altijd geschikt voor andere woningen. Daarnaast zijn de technieken alweer verder en zijn sommige maatregelen alweer achterhaald. Dit betekent niet dat onze woning niet duurzaam is, maar dat die nog wel weer duurzamer kan worden gemaakt. Zo ben je nooit uitgeklust…

Benieuwd naar de maatregelen die we hebben doorgevoerd? Vul het formulier hieronder in en ontvang de download ‘Verduurzaming van eigen woning’ in je mailbox!

Andere downloads

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Zowel in de vorm van blogs als gratis downloads. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…