Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

 

 

BLOGS

Vind hier de laatste heldere blogs over energieneutraal wonen

 

 

Home » Video blogs

Video blogs

Wij schrijven niet alleen over duurzame onderwerpen, wij maken er ook video blogs over! Leuk als afwisseling tussen het lezen van blogs door. En in sommige gevallen zul je bepaalde materie door het beeldmateriaal wellicht ook beter begrijpen. Of spreekt iets meer tot de verbeelding. Genoeg voordelen om ook de video’s te bekijken in ieder geval!

Er zijn vooral video blogs te vinden over de praktijkvoorbeelden van bewoners die hun huis hebben verduurzaamd. Hierbij krijg je een kleine tour van hun woning en informatie over de getroffen maatregelen. Er zijn ook video’s waarin bepaalde technieken en theorieën worden verhelderd. Zo is de taaie stof wat leuker, maar ook vooral beter te begrijpen. Iets dat cruciaal is als jij aan de slag wilt met bijvoorbeeld isolatie of een balansventilatiesysteem!

Woontlekker helder verhaal over energieneutraal

Welkom op Woontlekker!


Hier lees je hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Woningeigenaren vertellen hoe ze lekker wonen en hun energiekosten verlagen. Ook vind je hier tips&tricks. Voor bewoners en woningeigenaren.

We wensen je veel inspiratie!