Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Waarom je gevel isoleren?

A.J. Beute Omnicol

11 februari 2015

Home » Blogs Woontlekker » Waarom je gevel isoleren?

Waarom je gevel isoleren? Die vraag stelde ik Albert Jan Beute van Omnicol Nederland op de Bouwbeurs 2015. Hij vertelt in dit filmpje over het belang en de mogelijkheden van gevelisolatie. Isoleren is een belangrijk onderdeel van het verduurzamen van je woning. Het kan je een hoop energie besparen waardoor je een lagere energierekening krijgt. Daarnaast draagt het ook bij aan het wooncomfort. Genoeg reden om dit filmpje te kijken en aan de slag te gaan!

Met na-isolatie van de woningen uit de 70- er en 80-er jaren is een grote slag te maken. Dat doe je door spouwmuurisolatie. Je kan aan de binnenkant isoleren maar daar wordt je huis kleiner van. Albert Jan stelt dat buitengevelisolatie een praktische oplossing is: je kan zoveel aanbrengen als je wilt en waardeert je huis op. Je maakt dus eigenlijk een isolerende jas om het huis heen! Hij stipt enkele systemen aan om dit voor elkaar te krijgen.

Benieuwd naar wat Albert Jan allemaal te vertellen heeft en waarom je je gevel zou isoleren? Bekijk dan hieronder het filmpje.

Nog meer isoleren!

Op Woontlekker vind je nog veel andere informatie. Alles over isoleren kun je lezen in verschillende blogs over isolatie. Daarnaast hebben we ook praktische informatie gebundeld in e-books en andere downloads. Benieuwd naar de andere e-books? Kijk dan op onze Gratis pagina. Geen fan van lezen? Op ons Youtube-kanaal en op ons Instagram-account vind je filmpjes. Volg ons als jij als eerst op de hoogte wil zijn van nieuwe en relevante blogs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!