blank

Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Winactie

Winactie Beurs eigen huis

Op deze pagina vind je onze winactie. Deze verandert geregeld en kan een cadeaubon, een adviesgesprek of juist materialen zijn om met je huis aan de slag te gaan! Dit wisselt regelmatig dus houd deze pagina of onze nieuwsbrief in de gaten.

Tickets voor beurs Eigen huis

De huidige winactie betreft niet 1 prijs, maar wel 25! Wij mogen namelijk 25x 2 kaarten (t.w.v. samen 25 euro) weggeven voor de Beurs Eigen huis op 14, 15 en 16 oktober! Tijdens Beurs Eigen Huis vind je alle experts om van jouw huis een droomhuis te maken onder één dak. In Jaarbeurs in Utrecht maak je kennis met experts op het gebied van verbouwen, verduurzamen en inrichten van je (nieuwe) woning of tuin.

Meedoen met deze winactie kan tot en met 7 oktober. Op 10 oktober krijgen de 25 winnaars een mail als ze hebben gewonnen.

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!