Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Winactie: Solidseal Tochtstrips

Winactie solidseal tochtstrip
Home » Blogs Woontlekker » Winactie: Solidseal Tochtstrips

Op deze pagina vind je onze winactie. Deze verandert geregeld en kan een cadeaubon, een adviesgesprek of juist materialen zijn om met je huis aan de slag te gaan! Geen winactie missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Tochtstrips van Solidseal

In samenwerking met de Luchtdichtshop, mogen wij drie tochtstrips van Solidseal van 2,2 meter per stuk weggeven aan de winnaar.

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Tochtstrips zijn ideaal om openslaande ramen en/of deuren tochtdicht te maken. Hierdoor kun je aangenamer wonen: je zal namelijk geen tocht meer langs de ramen voelen komen, maar je ziet het ook terug in je energierekening! De warme lucht zal in de winter namelijk minder makkelijk kunnen ontsnappen naar buiten.

De tochtstrips die hier zijn verloot zijn toepasbaar in houten kozijnen met een standaard sponning van 15 tot 15 millimeter en een afhangspeling van5 tot 6 milimeter. Hoe ik deze in mijn eigen woning plaatste zie je in dit filmpje. Wij hebben ook een ander soort tochtstrip in onze woning geplaatst, in dit blog lees je er alles over. Meer weten over hoe je je raam en glas beter kan isoleren, download ons ebook.

Verdere specificaties van tochtstrips

  • functiedeel zacht gesloten TPE microschuim
  • profielrug hard compact TPE
  • werkingsbereik 6 mm
  • standaard lengte 2,2 meter
  • UV-bestendig
  • bevestiging: nieten (h.o.h. 100 mm)
  • hoeken in verstek

Interesse in meer/andere producten om je huis luchtdicht te maken? Maak dan gebruik van de kortingscode woontlekker22 voor de Luchtdichtshop en krijg 5% korting op het totaalbedrag!

Andere interessante blogs…

Download e-book ventilatie

Download e-book ventilatie

In het e-book kierdichting worden veelvoorkomende luchtlekken en onverwachte luchtlekken op een rijtje gezet.

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!