Bel WoontLekker

Mail:

info@woontlekker.nl

Woontlekker op beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

29 september 2022

Home » Blogs Woontlekker » Woontlekker op beurs Eigen Huis

Ben je bezig (of start je binnenkort) met het verbouwen en verduurzamen van je huis en weet je nog niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Dan biedt de beurs Eigen Huis op 14, 15 en 16 oktober 2022 je veel inspiratie en informatie! Hier vind je alle kennis en tips die je nodig hebt om het (duurzame) huis van je dromen te realiseren. Extra leuk: wij staan er ook en mogen gratis kaarten weggeven. 

Op de beurs Eigen Huis vind je alle experts om het huis van jouw dromen te realiseren onder één dak. In de Jaarbeurs te Utrecht kun je het derde weekend van oktober kennismaken met verschillende leveranciers, architecten en andere experts. Stel ze vragen op het gebied van verbouwen, verduurzamen of de inrichting van je woning en/of tuin. Rondkijken om inspiratie op te doen over welke mogelijkheden er allemaal zijn kan natuurlijk ook. 

Voor nieuwbouw en bestaande bouw

Op de beurs is er voor elk wat wils: zo krijg je er er advies over het verbouwen en inrichten van je huidige woning. Maar zijn er ook architecten uit het hele land aanwezig die ook een nieuwe woning voor je kunnen ontwerpen. Tijdens een bezoek aan de beurs kun je informatie en advies inwinnen en je plannen voor de nieuwe bouw of verbouwing concreet maken.

Aandacht voor duurzaamheid

Deze beurs is niet specifiek gericht op duurzaamheid, maar er is wel aandacht voor. Dat kan eigenlijk ook niet anders in deze tijd waar de vraag naar verduurzaming en energiebesparing toeneemt. De beurs Eigen Huis heeft een speciaal deel ingericht met bedrijven en experts die kennis, advies, materialen en producten leveren voor het verduurzamen van je woning. 
Woontlekker staat er ook: je vindt ons in hal 8 op stand D2.22!

In het themadeel ‘Duurzaamheid, Klimaat en Energie’ vind je onder andere stands over:

  • Passiefbouwen of modulaire skeletbouw van hout
  • Installaties als zonnepanelen, warmtepompen of waterontharders
  • Isolatie
  • Sedumdaken
  • Verwarmingssystemen

Hier vind je een overzicht van alle bedrijven die duurzaam advies, producten of materialen leveren of duurzame projecten uitvoeren. 

Woontlekker op beurs Eigen Huis 

Op de beurs Eigen Huis zijn wij van de partij om consumenten te informeren en inspireren hun woning te verduurzamen. Dit doen we door middel van e-books en blogs waardoor consumenten met de tips en onafhankelijke informatie zelf kunnen beslissen wat voor hun de meest geschikte optie is. En wellicht zelf gaan klussen om hun woning (verder) te verduurzamen. 

Ook kun je bij ons spullen en materialen bekijken om te verduurzamen, zoals luchtdicht tapes en isolatiematerialen

Tip: Op de beurs hebben we een leuke winactie, dus kom zeker langs! 

Praktische informatie

De beurs Eigen Huis wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht op 14, 15 en 16 oktober van 10 tot 17 uur. Je vindt er meer dan 250 makers, leveranciers en adviseurs die jou kunnen helpen je (duurzame) droomhuis te realiseren.  Een kaartje kost 10 euro op vrijdag 14 oktober, of 12,50 op 15 of 16 oktober. Maar, als je aan onze winactie meedoet, kost het je wellicht niets. Kinderen tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen. 

Oppas hoeft voor deze beurs niet geregeld te worden. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen op zaterdag en zondag namelijk 2 uur lang onder begeleiding hun droomhuis knutselen van drogende klei op het Kinder Knutselplein. Handig want zo kunnen ouders in alle rust een bezoek brengen aan de beurs!

Andere interessante blogs…

Schrijf je in voor ons Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs over energiezuinig wonen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. En heb je familie, vrienden, collega’s voor wie Woontlekker interessant is? Fijn als je hen op dit blog attendeert! Veel leesplezier!

Je bent succesvol aangemeld!